Webdesign & ontwikkeling

Wanneer we voor u een nieuwe website bouwen gaan we steeds uit van een vast stappenplan. Om te beginnen maken we uiteraard eerst een afspraak om een goed inzicht te krijgen in uw persoonlijke wensen en ideeën. Deze voorbereidingsstap is volgens ons dan ook de allerbelangrijkste van allemaal. We willen tot in de kleinste puntjes weten welke uitstraling een website moet gaan hebben. En van zodra we een volledige indruk over u en uw bedrijf hebben kunnen vormen, gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag met het ontwerp, uiteraard rekening houdend met het beschikbare budget.

Html code

Het design en de ontwikkeling ervan lopen als het ware door elkaar heen: we zetten ons werk meteen online op een tijdelijk internetadres (dat enkel door u gekend is) zodat u live de ontwikkelingen kan volgen en meteen kan bijsturen waar dat nodig blijkt. Wij zijn er immers van overtuigd dat er zo een min mogelijke tijd verloren gaat.

Een website die wij voor u bouwen gebeurt altijd met "eigen aanpasbaarheid" in het achterhoofd. Zo hoeft u na de aflevering niet telkens een beroep te doen op ons als u eens een nieuwe tekst wilt toevoegen, kleine aanpassingen wenst te doen of een foto te wijzigen. Zo blijft u dus zelf in controle van uw eigen website. Uiteraard laten we u hier niet volledig aan uw lot over, de eerste twee maanden krijgt u van ons kosteloos support voor het websitebeheer.

Voor dat beheer gebruiken we ons eigen Content Management Systeem - of werken we samen met onze WordPress partner Inbound voor een open source ontwikkeling. Op hun blog kan je trouwens veel meer vinden over open source CMS systemen.